Rakker Jongens

Wij zijn een leuke groep jongens van (momenteel) 7 kinderen van de leeftijd 7-10 jaar. Een keer per week op donderdagavond komen wij van 18:30 tot 20:00 bij elkaar om leuke activiteiten te doen. maar we zijn altijd nog opzoek naar kinderen die bij onze groep willen komen.

Sport en Spel: allerlei spelen in teamverband maar ook individuele spelen, zowel binnen als buiten. Hierbij kan gedacht worden aan trefbal, blokjesvoetbal, estafettespelen, slagbal, maar ook een quiz of opdrachtenspel kunnen hieronder gebracht worden.

Creativiteit: Hieronder valt o.a. playbacken, 
tek
enen, koken, techniek en knutselen. 

"foto"

Buitenleven: Activiteiten die te maken hebben met het leven buiten, zoals tochtlopen, pionieren en survival. Bovendien gaan we 2 maal per jaar op kamp; een weekendje in april en een hele week in de 1e week van de zomervakantie.


Onze groep wordt geleid door  Bas BroedersJesper van Mook en Luc van Rooij.
Bas is nu 4 jaar leiding van deze groep en hij is 21 jaar oud. Luc komt oorspronkelijk als leiding van de rakker meisjes en dit is zijn eerste jaar als leiding hij is 17 jaar oud en Jesper is nu 1 jaar leiding en hij is 30 jaar oud.  

Als u nog meer informatie wilt over onze leuke groep, kunt u contact op nemen met een van ons via onderstaande telefoonnummers.

Luc:      06 - 10551376

Bas:     06 - 42330310

Jesper: 06-45770767