Leutergala

Wat is het Leutergala?""

De taalkundigen onder jullie hebben alvast een idee, maar voor diegenen die het nog niet weten: Het leutergala is afgeleid van het woord leuteren, oftewel onzinnig kletsen. Het leutergala is dan ook gebaseerd op onzinnig geklets. Tijdens het leutergala zullen diverse artiesten hun onzinnig praotje houwen vanuit ene ton.  Het leutergala is dus een gezellig feestje met diverse tonproaters waardoor er veel gelachen zal worden.

Korte geschiedenis

In 1999 werd het leutergala voor de 1e maal door ons georganiseerd. Vanwege het succes werd het leutergala in 2003 uitgebreid van 1 avond naar 2 avonden, vrijdag en zaterdagavond. Het is elke keer weer een groot succes.

Leutergala Jong Nederland Loven-Besterd

Op Zaterdagavond 19 maart 2016 organiseert Jong Nederland Loven-Besterd voor de 17e keer in successie haar jaarlijks terugkerend leutergala (beter bekend als tonproatersavond). We gaan komend jaar wederom ons best doen om de beste tonpraters naar Jong Nederland te halen en dat gaat ons ook vast weer lukken. Deze activiteit staat garant voor een avondje gezellig uit. Aanvang 20.30 (zaal open om 19.30 uur). Jong Nederland Loven-Besterd is te vinden in de Leliestraat 49 te Tilburg.""

 

 

Kaarten a  8,00 euro per stuk kunt u bestellen bij Peter van Rooy,
telefoon 06 - 2357 17 55 of liefst per email leutergala-jn@ziggo.nl
Wees er snel bij want vol is vol.