Junioren Meisjes

Wij zijn de Junioren Meisjes!!
We zitten nu al een aantal jaar in het nieuwe gebouw en hebben het hartstikke naar ons zin! 
Wij zijn meiden van 10 t/m 13 jaar, die elke woensdag van 18.30u uur tot 20.00 uur bij Jong-Nederland Loven-Besterd te vinden zijn. Daar doen we iedere week leuke activiteiten. Zo zijn we regelmatig te vinden in de zaal waar we balspellen doen. Blokjesroof, krantenmeppertje en verstoppertje in het donker zijn ook favoriet. Daarnaast doen we ook regelmatig een quiz en soms knutselen wel ook wat moois in elkaar. Verder doen we nog echt van alles... opdrachtenspelen... kookactiviteiten... creatieve opdrachten... We zijn van alle markten thuis!
""

Bij mooier weer zijn we buiten in de tuin van het clubgebouw te vinden of in de wijk. Je kunt hierbij denken aan slagbal, verstoppertje, speurtochten en soms nemen we ook de fiets naar een bos in de buurt.
Naast de wekelijkse groepsavonden zijn we ook terug te vinden op districtsactiviteiten als de juniorenactiviteit of het zwemfestijn. Wat is nu niet leuker dan ravotten in het water en de leiding verzuipen? En natuurlijk mag het zomerkamp niet ontbreken. Deze is altijd in de eerste week van de grote vakantie en hoewel we een behoorlijk eind moeten fietsen (en we hier best een beetje tegenop zien), willen we een weekje 'goed' slapen in de buitenlucht niet missen.

""
Je hoort het, het is heel gezellig bij de Junioren Meisjes! Dus als je het leuk vindt om op woensdagavond met ons iets leuks te doen, kom dan een keertje kijken! Je moet wel tegen een beetje lawaai kunnen, want onze longen zijn goed ontwikkeld, een andere oplossing is natuurlijk oordopjes.
Dit zooitje ongeregeld staat onder leiding van Erik, Nona en Britt.

Leiding

Naam: Erik van Rooij
Geb. Datum: 13 aug 1995
Leiding Sinds: 2010
Cursussen: Introductie Cursus

Links:

 

Naam: Britt van Breugel
Geb. Datum:
Leiding Sinds: 2015
Cursussen: Introductie Cursus / kinder EHBO
Links:

 

Naam: Nona de Koning
Geb. Datum: 
Leiding Sinds: 2014
Cursussen: Introductie Cursus
Links: